Wie ben ik?

Ik ben Monique van Voorst – Diepeveen.  Ik vang kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij mij thuis op. Ik heb een volledige opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond. Daarnaast heb ik diverse certificaten behaald, volg ik regelmatig workshops, ga ik zo nu en dan naar een vakbeurs en herhaal ik jaarlijks mijn kinder-EHBO. Na 6½ jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik eerst een paar jaar fulltime moeder geweest. Omdat ik het moederschap graag wilde combineren met het werk waarvoor ik ben opgeleid, heb ik ervoor gekozen gastouder  te worden. Dit werk doe ik nu alweer vanaf april 2009, en met heel veel plezier en liefde.

 

Waar woon ik?
Ik woon met mijn man en 2 kinderen (Casper 13 en Ninthe 10) in de mooie, groene wijk de Aa_Landen. Ik heb een gezellige huiskamer met veel speelgoed voor de kinderen om mee te spelen en fijne kinderbedjes boven om in te slapen. In mijn tuin heb ik genoeg speelruimte met rubberen tegels en een grote zandbak. Voor ons huis is een klein speeltuintje. Vlak achter ons huis ligt het park De Aa_Landen met een grote speeltuin en een kinderboerderij. Ik maak dankbaar gebruik van deze mooie omgeving om lekker te spelen, te wandelen en van alles te ontdekken. Ook de Wijde_Aa is in de buurt.

Opvang
Ik vang maximaal 4 kinderen tegelijk op. Op deze manier hebben kinderen de gelegenheid om met andere kinderen te spelen en van elkaar te leren, terwijl ik de mogelijkheid heb de kinderen rust, regelmaat en aandacht te geven. Ik houd daarbij zoveel mogelijk rekening met het eet- en slaapritme van het individuele kind.

Copyright © Studio Zwolle - 2017